ΝΕΑ

7 Σεπτεμβρίου, 2023

Συνάντηση του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ με το Δίκτυο Κοινωνικής Στήριξης Ορεινών Περιοχών

Την Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023, το ‘‘Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους’’ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του “Δικτύου Κοινωνικής Στήριξης Ορεινών Περιοχών, προκειμένου να […]
27 Ιουλίου, 2023

Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους: Αγορά υπηρεσιών δικηγόρου στη Λεμεσό

Επιθυμούμε να αγοράσουμε τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου για περίοδο ενός χρόνου. Ο χώρος παροχής των υπηρεσιών θα είναι σε κτίριο του Δήμου Λεμεσού.
27 Ιουλίου, 2023

Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους: Αγορά υπηρεσιών δικηγόρου στη Λάρνακα

Επιθυμούμε να αγοράσουμε τις υπηρεσίες ενός δικηγόρου για περίοδο ενός χρόνου. Ο χώρος παροχής των υπηρεσιών θα είναι σε κτίριο του Δήμου Λάρνακας.
19 Ιουλίου, 2023

Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους’’ επεκτείνει την λειτουργία και την δράση του στην Επαρχία Λάρνακας

Μια ιδιαίτερη και παραγωγική συζήτηση είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’, με τον δήμαρχο Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, όσον αφορά τον σκοπό, την λειτουργία και τους δικαιούχους του προγράμματος.
8 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης.

Το ‘‘Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους’’ (ΚΔΔΟ) είχε σήμερα συνάντηση με αντιπροσωπεία του Παγκύπριου Συνδέσμου Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
7 Ιουνίου, 2023

Σειρά επαφών του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ με οργανωμένα σύνολα, κόμματα και οργανώσεις

Στόχος των επαφών είναι η ενημέρωση των πιο πάνω κομμάτων, οργανώσεων και οργανωμένων συνόλων για τον σκοπό, την λειτουργία και τους δικαιούχους του προγράμματος του ΚΔΔΟ.
6 Ιουνίου, 2023

Συνάντηση του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ με τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).

Συνάντηση είχε σήμερα το ‘‘Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους’’ (ΚΔΔΟ) με την κα. Άντρη Ανδρονίκου (Επιστημονική Διευθύντρια) και την κα. Μαρία Χαβιαρά Κούσιου (Πρόεδρο του ΔΣ) από τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ).
30 Μαΐου, 2023

Συνάντηση του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ με τον Πρώτο Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Άριστο Τσιάρτα.

Συνάντηση είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ (ΚΔΔΟ) με τον Πρώτο Λειτουργό του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως κ. Άριστο Τσιάρτα, αναφορικά με τον σκοπό, την λειτουργία και τους Δικαιούχους του προγράμματος του ΚΔΔΟ.
15 Μαΐου, 2023

Εγγραφή Νέου Μέλους και Έναρξη Συνεργασίας μεταξύ του ‘‘Κυπριακού Δικτύου Δικαιοσύνη για Όλους’’ (ΚΔΔΟ) και του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).

Με ιδιαίτερη χαρά το ‘‘Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους’’ (ΚΔΔΟ) ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της συνεργασίας του με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ).